Σερί… στις καθυστερήσεις

Συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του ο Διαγόρας, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα για να κερδίσει με 2-1τον Άρη Μελισσατίκων, που έτσι κι αλλιώς έχει δείξει ότι αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αξιοσημείωτο ότι δυο τέρματα, ένα για κάθε ομάδα, σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων…


του α’ για τους φιλοξενούμενους και του δευτέρου για τους γηπεδούχους, που ήταν και το πιο σημαντικό, καθώς τότε διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ με κεφαλιά του Καπούλα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουβελά, και η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις του α’ 45λέπτου όταν ο Πετρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και και με γκολ ο Γκινίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο β’ μέρος χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τις περισσότερες για τους γηπεδούχους, μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα οπότε έδωσε τη λύση, ένας παίκτης που λίγο πριν (80′) είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και σκόραρε με σουτ μετά από απόκρουση του Κουρίτα, σε σουτ του Πάσχου που προηγήθηκε.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (80′ Γάρος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καπούλας (67′ Καραμανλής), Πάσχος, Καλλιακούδας (25′ λ.τρ. Μαυρίδης), Χρ. Γκάμπας.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Γούτσιος, Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας, Θεοδοσιάδης, Τσιαντής, Πετρόπουλος (65′ Σιαμέτης), Ίμπρα (5′ λ.τρ. Μερμίγγης, 80′ Κάρρος).