Σπουδαίο “διπλό” για Πηλέα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Πηλέα, καθώς επικράτησε με 0-2 του Πανιωνίου και με το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε στην 1η θέση του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά για να ανοίξει το σκορ, ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο.

Ο Δημήτρης Καμπέρης με σουτ έκανε το 0-1, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πηλέα. Στο τέλος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με πέναλτι του Δημόπουλου. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Καγιάννης, χτύπησε εκτός φάσης τον Δημόπουλο με τον διαιτητή Κούστα να καταλογίζει το πέναλτι και να αποβάλει τον Καγιάννη. Κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο του αγώνα κάθισε ο Μαρούφ, ο οποίος απέτυχε να αποκρούσει και το πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Μαρούφ, Κωστούλας (46′ Χαρίσης), Καλαντζής, Παπαπορφυρίου, Φώτου, Χαρίζης (65′ Στεργίου), Μαρούγκας, Καραγιώργος, Λυρίτσης (72′ Πέτσης), Νικούδης.
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύβγας, Παπαπορφυρίου (70′ Αντζούρης), Βαρσαμάς (82′ Δεδούσης), Βαϊτσης, Αλβανόπουλος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Κόκκαλης, Μπραχιμάι, Δημόπουλος, Θάνος, Καμπέρης (88′ Μαντζανάς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις