Δεν παίζει με Πύδνα ο Φλίγκος

Ο Κώστας Φλίγκος σκόραρε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό Βόλου, στην αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη, πετυχαίνοντας το 17ο προσωπικό του τέρμα. Ο έμπειρος επιθετικός στο χθεσινό παιχνίδι δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα και χάνει το προσεχές ματς με την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό.

Στο ματς του πρώτου γύρου ο Φλίγκος ήταν ο παίκτης που είχε σκοράρει με πέναλτι για τον Ολυμπιακό, δίνοντας τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του ((φωτό από το παιχνίδι στο Κίτρος με την Πύδνα τη στιγμή που ετοιμάζεται να εκτελέσει το πέναλτι).
Θυμίζουμε, πως ο Φλίγκος δεν είχε αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Πανθεσσαλικό, για την 10η αγωνιστική, καθώς είχε δεχθεί την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Στον Ολυμπιακό εύχονται να μην συμβεί ότι και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, όπου ο Ολυμπιακός χωρίς την παρουσία του πρώτου σκόρερ του είχε μείνει στο 0-0.
Η ομάδα, πάντως, έχει ενισχυθεί επιθετικά, υπάρχουν λύσεις, πλέον, στη γραμμή κρούσης και ο Τίμος Καβακάς θα αποφασίσει μέσα στην εβδομάδα για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Φλίγκο στην επίθεση. Σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι η Πύδνα, η οποία χρειάζεται προσοχή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις