Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το μπάσκετ της Νίκης (photos)

Εξαιρετικά επιτυχημένη η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ξεκινώντας την εκδήλωση τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος Ακαδημιών κ. Αθανασιάδης Χρήστος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στην σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και στην συνεχή αύξηση των παιδιών που εγγράφονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μπάμπης Τουτουτζόγλου που με την σειρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές, εξήρε την δουλειά των προπονητών των Ακαδημιών και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Ακολούθησε η βράβευση του Θοδωρή Σούλη από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής για την προσφορά του στην Νίκη Βόλου και για την συνεχή του κλήση στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ήθος και τον χαρακτήρα του Θοδωρή και ευχήθηκε στα παιδιά των ακαδημιών να ακολουθήσουν τα βήματα του!!!!

Μετά την κοπή της πίτας από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, ακολούθησε μουσική και φαγητό που πρόσφεραν οι γονείς των παιδιών. Νικητές της Λαχειοφόρου ήταν ο Ελευθέριος Γαλλιός και ο Τσιαμήτας Γιώργος.

Η Διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους γονείς για τα εδέσματα που πρόσφεραν στον μπουφέ, τον Μάνθο Μπάντελη για την προσφορά του στην μουσική και ηχητική κάλυψη και τέλος τον Υπεύθυνος του Πανθεσσαλικού Σταδίου κ. Τάσο Μιλάνο για την παραχώρηση της αίθουσας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις