Στοίχημα: Κερδίζει η Μαρίτιμο

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου θα δώσουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα Β’ Ολλανδίας και Πορτογαλίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Πλατανιάς, που κλείνει την 19η αγωνιστική της Σούπερλιγκ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος του Betarades.gr.

Άσσος στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μαρίτιμο – Μορεϊρένσε, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Αήττητη πορεύεται η Μαρίτιμο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Ντάνιελ Ράμος επικράτησε των Φεϊρένσε (2-0 εντός έδρας), Εστορίλ (1-0 εκτός έδρας) και Πάκος Φερέιρα (3-1 εντός έδρας), ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας (2-2 εντός έδρας) και Γκιμαράες (0-0 εκτός έδρας). Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι νησιώτες για το πρωτάθλημα σημείωσαν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Απ’ την άλλη, η Μορεϊρένσε κατάφερε να συγκεντρώσει επτά πόντους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Αγκούστο Ινάσιο επικράτησε των Μπελενένσες (1-0 εντός έδρας) και Πάκος Φερέιρα (2-0 εκτός έδρας), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλο με τη Φεϊρένσε (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Πόρτο (3-0 εκτός έδρας). Δεν πάνε καλά τα πράγματα εκτός έδρας για τη Μορεϊρένσε, που έρχεται από τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους της, σήμερα έχει δύσκολη αποστολή. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους.

Μπορεί το διπλό η Μάαστριχτ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Ος – Μάαστριχτ, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 1.99. Αγωνιστική κρίση περνάει το τελευταίο διάστημα η Ος, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Τέλσταρ. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, υστέρησε σημαντικά στην επανάληψη και μέσα σε δεκαέξι λεπτά δέχθηκε τρία τέρματα. Τρίτη διαδοχική ήττα και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, μετράει μονάχα την επιβλητική νίκη (4-2 εντός έδρας) επί της Ντόρντρεχτ, δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που βλέπαμε πριν από λίγο καιρό και μας είχε ξαφνιάσει με τις εμφανίσεις της. Έχει τη χειρότερα άμυνα με διαφορά απ’ τις υπόλοιπες ομάδες (61 γκολ παθητικό, 2.65 μ.ο ανά το παιχνίδι), ωστόσο είναι η δεύτερη παραγωγικότερη ομάδα μαζί με την Αλμίρε. Από τη δική της πλευρά, η Μάαστριχτ «αυτοκτόνησε» την Παρασκευή, μένοντας στο 0-0 με την ουραγό Ακιλίζ. Καλύτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, ήταν εξαιρετικά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτη αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-1), βρίσκεται στη 3η θέση της κατάταξης μαζί με τη Φόλενταμ στους 42 πόντους, ωστόσο είδε τη διαφορά από την άνοδο και τη Φένλο να αυξάνεται στους 11 πόντους. Αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και μέσω αυτών να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν. Είναι καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και θα πάμε με το διπλό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις