Σακαφλιάδες: Όχι άλλες γραφικότητες στο facebook

Για την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά και όσα ακολούθησαν στο facebook κυρίως, τοποθετήθηκαν οι οργανωμένοι του ΑΟ Τρίκαλα, “Σακαφλιάδες”.

Η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε από χθες το πανηγύρι που έχει στηθεί στο διαδίκτυο από εκατοντάδες ‘’προπονητές’’ και ‘’μάνατζερ’’ για να μη δώσουμε κάποιον άλλο χαρακτηρισμό…

Πάμε από την αρχή.Η ομάδα χθες έχασε και έχασε δίκαια, γιατί είχε απέναντι της έναν αντίπαλο με πάθος που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Εμείς πάλι απορούμε πως είναι δυνατόν ακριβοπληρωμένοι παίχτες να μη μπορούν να εκτελέσουν ένα πλάγιο, να στέλνουν τις σέντρες προς τους φιλοξενούμενους στο πέταλο και γενικότερα να διακατέχονται από μια απάθεια.

Τακτικές δημοσίων υπαλλήλων και όλα αυτά σε ένα ντέρμπι μπροστά σε έναν παθιασμένο κόσμο που κατέκλυσε για ακόμη μια φορά το Στάδιο, τον οποίο οι παίχτες δε σεβάστηκαν μη ματώνοντας τη κυανέρυθρη φανέλα . Και λίγα φάγαμε κύριοι.

Δεν μας πείραξε η ήττα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε καθώς και η χαλαρότητα ορισμένων παιχτών (για να μην πούμε αδιαφορία).

Πέρσι η ομάδα είχε έναν βασικό κορμό ο οποίος διαλύθηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες. Και το χειρότερο; Ότι δεν βλέπουμε το κάτι παραπάνω από ορισμένους αντικαταστάτες των παιχτών που αποχώρησαν…

Δεν ξέρουμε ποιοι ευθύνονται για τις αποχωρήσεις αυτές, αν ήταν επιλογές παλιών προπονητών ή όχι, αλλά δε γίνεται με 40 παίκτες τη σεζόν να δέσει μια ομάδα.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μάνατζερ κάνουν παιχνίδι στην πλάτη του ΑΟΤ.

Θα το πούμε για ακόμη μία φορά ότι δεν απαιτούμε όπως και δήποτε ανόδους. Με σοβαρότητα, χρόνο, ηρεμία και με τον πιο αξιόλογο προπονητή που έχει έρθει από πέρσι, μπορεί να χτιστεί μια δυνατή ομάδα. Δεν βιαζόμαστε, ούτε έχουμε ανάγκη από πυροτεχνήματα…Η άνοδος θα έρθει όταν θα είμαστε έτοιμοι…

Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή…

Υ.Γ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK…

SAKAFLIADES TRIKALA CLUB

SAKAFLIADES ATHENS CLUB