Ολυμπιακός Β.: «Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στη Λευκάδα, για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί θερμά τους «ηρωικούς» φιλάθλους που ταξίδεψαν την Κυριακή στη Λευκάδα, για να στηρίξουν την ομάδα μας. Η παρουσία τους στο γήπεδο, το μετέτρεψε σε έδρα.
Δυστυχώς, με τα τραγικά λάθη της διαιτησίας, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας οδηγούσαν στην κορυφή. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε πιο ενωμένοι από ποτέ, καθώς απέναντι στην αδικία ο Ολυμπιακός Βόλου και ο κόσμος του συσπειρώνεται και αυτή είναι η απάντησή του προς όλους.
Την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, η ομάδα μας υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Πύδνα Κίτρους, σε ένα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Σύσσωμη η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, εμψυχώνοντας με τη φωνή και το χειροκρότημά τους την ομάδα μας, στην πορεία της για την άνοδο στην Football League.
Όλοι μαζί δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!
Ενωμένοι, συνεχίζουμε στην πορεία της ανόδου!».