“Επίθεση” Τσιμπανάκου στον Απόλλωνα Λάρισας

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουιν την κατάθεση ένστασης, κατά του κύρους του αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών, από τον Απόλλων Λάρισας, ζητώντας να πάρει στα «χαρτιά» το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (είχε λήξει ισόπαλο 1-1), ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με δήλωσή του, αναφέρει τα εξής:

«Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο και για όλους όσοι θέλουν να λέγονται εξυγιαντές, να λειτουργούν όπως ο Απόλλων Λάρισας. Γνωρίζουν πολύ καλά οι αρχές στην Κατεχάκη τι συμβαίνει παρασκηνιακά στον Απόλλωνα Λάρισας και το ρόλο που παίζουν διάφορα γραφεία «εταιρειών». Λέγοντας γραφεία, δεν εννοούμε αυτά της ΕΠΟ. Ο λόγος για άλλα γραφεία της οδού Κατεχάκη, καθώς και για γραφεία που εδρεύουν στην κεντροδυτική Μακεδονία.
Είναι κρίμα για κάποιες ομάδες, οι οποίες κάνουν έντιμα τον αγώνα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και άλλες θεσσαλικές ομάδες, οι οποίες βάζουν χρήματα, να «τορπιλίζεται» η προσπάθειά τους.
Εμείς, ως Ολυμπιακός Βόλου, θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε διάφορα γραφεία «εταιρειών».
Αυτή την εξυγίανση θέλουμε; Γνωρίζουμε τα πάντα και για τον ρόλο της ΕΠΣ Λάρισας. Περιμένουμε, ως Ολυμπιακός Βόλου και την τοποθέτηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Όσοι επιχειρήσουν να σταθούν εμπόδιο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού, θα μας βρουν απέναντί τους και θα είναι υπόλογοι στους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας. Να είναι σίγουροι, ότι Ολυμπιακός Βόλου στο τέλος της χρονιάς θα είναι πρωταθλητής, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της ερχόμενης περιόδου. Επίσης, είμαστε «υποχρεωμένοι» στην ΕΠΣ Λάρισας, η οποία βοηθά τα σωματεία της, σε αντίθεση με άλλες ΕΠΣ».