Μαντζανάς: «Δεν καταθέτουμε ένσταση» (ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 89.5, στην εκπομπή “Counterpain Classico” και στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα της Φιλιππούπολης να καταθέτει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο κ. Μαντζανάς τόνισε, πως το νομικό τμήμα του Απόλλωνα, όντως έψαξε για το αν υπάρχει κάτι μεμπτό από πλευράς Αμβρακίας Κωστακιών, προκειμένου να καταθέσει ένσταση η ομάδα του, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο από πλευράς Αμβρακίας Κωστακιών. Aποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας δεν πρόκειται να προβεί σε καμία ένσταση κατά το κύρους του αγώνα με την Αμβρακία.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας τόνισε πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι εξαιρετικά δύσκολο, δεν είναι κούρσα για δύο (σ.σ. Ολυμπιακού Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας), καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και στη διεκδίκηση της ανόδου βρίσκονται, τόσο ο Διαγόρας Σεβαστής, η Πύδνα και η Νίκη, ακόμη και η Α.Ε. Καραϊσκάκης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Μαντζανάς.

To ηχητικό της μίνι συνέντευξης του κ. Μαντζανά: