Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. (11/02): «Ραντεβού στο Κλειστό»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να δώσει δυναμικό παρών, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, απηύθυνε η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ της Νίκης. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται το Σάββατο 11/02, στις 18:00, τους «συμπολίτες» στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας και θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να αποκτήσουν σημαντικό αβαντάζ, στην κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα playoffγια την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας, για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (11/02, 18:00) που βρίσκει την ομάδα μας αντιμέτωπη με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ζητούμε την στήριξη όλων στην φετινή δύσκολη προσπάθεια και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και μακριά από ακρότητες να απολαύσει έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο από τις δυνατότερες και πιο ιστορικές ομάδες της πόλης μας.

Οι αθλητές και οι προπονητές είναι έτοιμοι, το μοναδικό κομμάτι που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ που θα μας οδηγήσει στη νίκη και στην κατάκτηση του πρώτου στόχου μας που είναι η είσοδος στα play off, είναι η παρουσία του κόσμου μας στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας.

Η Νίκη Βόλου είναι ο κόσμος της και αυτό μένει να το αποδείξουμε ακόμη μια φορά αυτό το Σάββατο, στις 18:00. Ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται….