Άνιση μάχη με Βουλιαγμένη ο ΝΟΒΑ για την Α1 πόλο γυναικών

Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Γυναικών. Ο ΝΟΒΑ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας τον πανίσχυρο Ν.Ο. Βουλιαγμένης σήμερα (24/1)  στις 6 το απόγευμα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Δεν τίθεται…

…ζήτημα σχετικά με το ποια ομάδα θα νικήσει στον αγώνα του ΝΟΒΑ με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Βόλου θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τις έξι Αθηναίες παίκτριες, τις Μαρία Τσουρή, Γιούλη Λαρά, Μαρία Μπαλωμενάκη, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Χριστίνα Δημητροκάλη και Τόνια Μωραΐτη, αφού ούτως ή άλλως δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το αθηναϊκό συγκρότημα θα φτάσει με άνεση στη νίκη, ενώ ούτως ή άλλως θα αποτελούσε το αδιαφιλονίκητο φαβορί ακόμη και αν ο ΝΟΒΑ παρατασσόταν με πλήρη σύνθεση.
Ο προπονητής του ΝΟΒΑ, Γιάννης Δημαρέλος, θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό ματς τις εξής παίκτριες: Ελβίρα Μπέη, Εύη Φωτιάδου, Βίκυ Σούλια, Φιλιππία Φράγκου, Τάνια Κωνσταντινίδου, Μαρκέλλα Τζήμα, Κλαίρη Μαλλιαρού, Εύα Καρπέτα, Ράνια Τζιάνη, Έλενα Τζοβάρα, Ντιάνα Καματερού, Ευδοκία Παπανικολάου, Μαριαλένα Φραντζή, Παρασκευή Σαμαρτζή.