Έκοψε πίτα το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο Transistor Cafe & Snack Bar.

Δελτίο Τύπου τμήματος γυναικείου μπάσκετ Νίκης Βόλου

Στο δείπνο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” Στέργιος Φάτσης, η υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Αλεξάνδρα Βασταρδή, μέλη της Δ.Ε. του μπάσκετ και συγκεκριμένα τα μέλη της Δ.Ε. του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Αλέκος Μιχόπουλος και Ανδρέας Τσάγκαρης, καθώς και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Νίκος Γαλανάκης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα, το τεχνικόteam και στη Δ.Ε. επισημαίνοντας ότι, το 2016, ελήφθη μια πολύ δύσκολη απόφαση, να μην συμμετάσχει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α2 κατηγορία , ωστόσο όπως είπε «μέσα στις ακαδημίες, γίνεται σοβαρή δουλειά. Όσοι ξεκίνησαν μέσα από τις ακαδημίες, έχουν φτάσει πολύ ψηλά, κι εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε το δυναμικό που έχουμε και να φτάσουμε στην κορυφή», ευχόμενος να συνεχίσει η ομάδα τις επιτυχίες και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το φλουρί κέρδισε η αρχηγός της ομάδας κι από τις παλαιότερες παίκτριες Ευαγγελία Μπράχου, η οποία κέρδισε μία δωροεπιταγή των 50ευρώ από γνωστό κατάστημα αλυσίδας ρούχων στο Βόλο, καθώς κι ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα, προσφοράς του ουζερί – τσιπουράδικου «Ο Μπόνης».
Η Δ.Ε. του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ευχαριστεί το Transistor Cafe & Snack Bar για την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, καθώς και το ουζερί «Ο Μπόνης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις