Σκέφτονται μόνο την Πύδνα στον Ολυμπιακό Βόλου

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό, με στόχο την επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία θέλει προσοχή. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Κώστα Φλίγκου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Είναι το δεύτερο παιχνίδι φέτος που δεν θα αγωνιστεί ο έμπειρος επιθετικός, καθώς θυμίζουμε πως ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, στο οποίο ο Ολυμπιακός παραχώρησε την μοναδική ισοπαλία εντός έδρας.
Βέβαια, από εκείνο το παιχνίδι με τον Διαγόρα, μέχρι και σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει, πλέον, περισσότερες και ποιοτικές λύσεις στην επίθεση.
Εκτός του Φλίγκου και του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (8/2) με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής, ενώ από αύριο Πέμπτη θα φανούν οι προθέσεις του Τίμου Καβακά, όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις