Πιο γρήγορος και πιο ποιοτικός ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά και τις προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει αλλάξει επίπεδο, έχει γίνει πιο γρήγορη ομάδα, έχει προσανατολισμό και πλάνο στο παιχνίδι του και δεν είναι προβλέψιμος. Η ομάδα αρχίζει και παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί με ευκολία περισσότερες τελικές προσπάθειες και οι παίκτες που έχουν έρθει ανεβάζουν την ποιότητα του Ολυμπιακού, ως σύνολο.

Υπάρχουν ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές, με βάθος στον πάγκο του Ολυμπιακού. Για παράδειγμα στο ματς με τον Τηλυκράτη δεν ξεκίνησαν βασικοί, παίκτες όπως οι Δημήτρης Σουάνης, Λόρι Κέρι, Βαγγέλης Στουρνάρας, Μπόγιαν Ντόικιτς.
Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν και παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με καλή κυκλοφορίας μπάλας, υπομονή στο παιχνίδι, ενώ επιτέλους βλέπουμε τους παίκτες να επιχειρούν σουτ έξω από την περιοχή, που δεν το βλέπαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και στην προ Καβακά εποχή.
Όσον αφορά τα αρνητικά, που παρατηρούνται στην ομάδα και στα οποία θα πρέπει να δουλέψει η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές είναι, η μετουσίωση σε γκολ των ευκαιριών που δημιουργεί ο Ολυμπιακός, που δεν το είδαμε στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, αλλά ούτε και στα ματς με Ρήγα Φεραίο και Ιστιαία.
Θα πρέπει, επίσης, να συνειδητοποιήσουν όλοι στην ομάδα, πως όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη του πρωταθλήματος η πίεση θα μεγαλώνει και οι παίκτες οφείλουν να ζουν με την πίεση του πρωταθλητισμού, να τη διαχειρίζονται κατάλληλα, για να μπορέσουν στο τέλος να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις