Η οικογένεια του Ίωνα έκοψε την πίτα της (46 photos)

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, στο οικογενειακό κέντρο «Αχίλλειον», ο Ίωνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη η ανδρική ομάδα, με τον προπονητή Άγη Τζούμα, αλλά και η παιδική ομάδα του συλλόγου, στην οποία προπονητής είναι ο Γιάννης Ευθυμίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι γονείς των νεαρών αθλητών, με τον Ίωνα να έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία «δεμένη» οικογένεια κι αυτό φαίνεται σε κάθε εκδήλωση της ομάδας, πέρα από τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Την κοπή πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ευγενία Φραγκούλη, ως εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΘ, καθώς και ο κ. Λευτέρης Καλογερόπουλος, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας.
Ο πρόεδρος του Ίωνα, κ. Νίκος Φαρμάκης, μιλώντας στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και στους γονείς τους, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους και επιτυχίες για την ομάδα μέσα στο 2017, στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο, ο οποίος έκλεισε τριάντα χρόνια και στη σωστή δουλειά που γίνεται απ’ όλους όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα.
Η ανδρική ομάδα, όπως τόνισε ο κ. Φαρμάκης, απαρτίζεται, ως επί το πλείστον, από φοιτητές που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα συμπαγές σύνολο, έχουν αναπτυχθεί ισχυρές φιλίες μεταξύ των παικτών, με τη διοίκηση και τον γενικό αρχηγό, Θεόδωρο Τούσια, να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και στην προσπάθεια που καταβάλει ο Ίωνας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου ο κ. Φαρμάκης εξήρε την συνέπειά τους στις προπονήσεις και την αγάπη που δείχνουν για το μπάσκετ. Τους τόνισε, ωστόσο, πως πρώτο μέλημά τους θα πρέπει να είναι τα μαθήματα τους. «Θα πρέπει να είστε φίλοι μεταξύ σας, να χαίρεστε το παιχνίδι και να ακούτε τις συμβουλές του προπονητή σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ίωνα στα νεαρά παιδιά, που φέτος άρχισαν να κάνουν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα.
Ευχαρίστησε, δε, τους γονείς που εμπιστεύονται στον Ίωνα τα παιδιά τους, με τον σύλλογο αν έχει εκτός από παρόν και μέλλον.
Οι τυχεροί, που κέρδισαν το φλουρί (κόπηκαν δύο βασιλόπιτες, μία για την ανδρική ομάδα και μία για την ομάδα των παίδων) ήταν ο Χρήστος Βασιλείου στους άνδρες και ο Λάμπρος Γάτος στους παίδες.