Με στόχο τον τελικό οι έφηβοι του ΑΣ Αργώ κόντρα στον ΓΣ Αντίκυρας

Στον δεύτερο ημιτελικό του final4 εφήβων περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας, ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, αντιμετωπίζει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (15.00) στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού, την ομάδα του ΓΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Η νικήτρια ομάδα του αγώνα, θα βρεθεί στον τελικό την αμέσως επόμενη ημέρα στις 16.00 με αντίπαλο τον ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ο οποίος κέρδισε με 3-0 την προηγούμενη Κυριακή τη ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ στον πρώτο ημιτελικό.

Η Βολιώτικη ομάδα θα έχει δύσκολο έργο, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπη με την περσινή πρωταθλήτρια κεντρικής Ελλάδας στην κατηγορία παίδων, η οποία μάλιστα είχε πολύ καλή πορεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (έφτασε στην ημιτελική φάση).

Ο προπονητής της ΑΡΓΟΥΣ Σπύρος Γεωργουλάς, θα έχει στη διάθεσή του τους, Αναστασιάδη Γιώργο, Λημνιώτη Χρήστο, Φιλιππίδη Βασίλη, Πασχαλίδη Αναστάση, Λεμονή Αποστόλη, Σκευοφύλακα Γρηγόρη, Καπλάνη Άγγελο, Σδρούλια Γιώργο, Βλότσο Βαγγέλη, Αγκόλι Αλκίνοο, Χονδροδήμο Νίκο. Στο στρατόπεδο των Βολιωτών επικρατεί αρκετή αισιοδοξία για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό, που αν σημειωθεί θα είναι για πρώτη φορά.

afisa

Δελτίο Τύπου ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ