Με φόρα η ΑΕΚ στα Χανιά, αλλά…

Πλατανιάς εναντίον ΑΕΚ στις 17:15 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου , στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα. Να κάνει την έκπληξη και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση θέλει η ομάδα των Χανίων απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από δύο θριάμβους με έξι γκολ και θέλει ανάλογη συνέχεια.

Για τους γηπεδούχους Καρυπίδης και Ντίνας παραμένουν εκτός λόγω ενοχλήσεων.
Εκείνος που επιστρέφει στην αποστολή είναι ο Μουνάφο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος με τον Λεβαδειακό, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Στάθης, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στους Βοιωτούς.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοκκαλάς, Σωτηρίου, Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίγκνεβιτς, Μανούσος, Γιακουμακης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβεσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Μπανανά.
Αλλαγμένη θα παραταχθεί η ΑΕΚ καθώς από την αποστολή, λείπουν… εσκεμμένα και μη αρκετοί βασικοί παίκτες.
Αρχικά, σε αυτή δεν βρίσκεται ο Πατίτο, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.
Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος περισσότερο για προληπτικούς λόγους μετά το σφίξιμο στο πόδι
Ο Χιμένεθ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ ο Ούγκο Αλμέιδα είναι το τελευταίο… θύμα των ιώσεων στα Σπάτα, καθώς, μόλις συνήλθαν ο προπονητής του και οι βοηθοί του «έπεσε» εκείνος στο κρεβάτι με πρόβλημα στο αναπνευστικό.
Απόντες είναι και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Χουάν Ντίας και Χρήστος Αραβίδης που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.
Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μεληκιώτης, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις