Φορμαρισμένος ΠΑΟΚ εναντίον φορμαρισμένης Ξάνθης

Ξάνθη – ΠΑΟΚ, πράξη πρώτη, στις 19:30 με τις δύο ομάδες να συναντώνται και την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Απόψε, για το Κύπελλο το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να εστιάζει την προσοχή των παικτών του στις ασκήσεις τακτικής και τις στημένες φάσεις.
Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου και Ορφανίδης είναι εκτός ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Ντε Λούκας.
Σε ό,τι αφορά την αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό, στα πλάνα του προπονητή των ακριτών βρίσκονται οι εξής παίκτες: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.
Ο ΠΑΟΚ περίμενε την έφεση για τον Κλάους Αθανασιάδη αλλά θα παίξει τελικά χωρίς αυτόν καθώς η σχετική απόφαση ήταν απορριπτική.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κάμπος και Πέλκας.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς , Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ματθαίου, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις