Καταστρώνει τα πλάνα ο Καβακάς εν όψει Πύδνας

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα, γνωρίζοντας πως η Πύδνα θα έρθει στο Βόλο να παίξει το τελευταίο της… χαρτί και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Ο Τίμος Καβακάς δουλεύει σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις το σύστημα με τρεις αμυντικούς πίσω και διάταξη 3-4-2-1, με δύο επιθετικά χαφ.

Αυτή τη διάταξη είχε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, μέχρι το 82′, όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Ντόικιτς, αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι έδρας με την Ιστιαία. Ο Τίμος Καβακάς το εφάρμοσε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ρήγα (τη στιγμή που αντίπαλος έπαιζε και με δέκα παίκτες), αλλά και στο ματς με τον Θεσπρωτό, επίσης στο Πανθεσσαλικό.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αρχίζει και δοκιμάζει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Πύδνα και σήμερα (10/2) μετά και το τέλος της προπόνησης θα έχει κατασταλάξει για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα. Το σίγουρό είναι πως θα δούμε για πρώτη φορά να ξεκινά, ως βασικός, ο Δημήτρης Σουάνης. Επίσης, θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Λόρι Κέρι, ο οποίος μέρα με τη ημέρα αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει από τους παίκτες του ο Τίμος Καβακάς, ενώ παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος από αγωνιστικής πλευράς. Διαθέτει ποδοσφαιρική ευφυΐα και στη θέση του δεύτερου επιθετικού χαφ, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, έχοντας δίπλα του έναν σπουδαίο και έμπειρο μέσο, όπως είναι ο Μασάντο.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις