Ανακοίνωση προέδρου ΑΕΒΔ Σ. Κατσαφούρη

Από τον πρόεδρο της ΑΕΒΔ κ. Σπύρο Κατσαφούρη, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: “Προς απάντηση συκοφαντικών δηλώσεων που αφορούσαν τη Διοίκηση της Α.Ε.Β.Δ. από την πλευρά της Διοικούσας επιτροπής του Ολυμπιακού Βόλου στο blog του συλλόγου και αναδημοσιεύσεων από μέσα μαζικής ενημέρωσης, τονίζουμε τα εξής…

…Οι αναλήθειες και οι προσβολές που γράφτηκαν για την ομάδα μας και τον προπονητή της για αρχή είναι αιτία να σας σύρουμε βάσει νόμων στα δικαστήρια, αλλά δε θα θέλαμε να δώσουμε άλλη έκταση στα γεγονότα. Άλλωστε όλους μας, μας κρίνει το αποτέλεσμα, η προσφορά και η ιστορία !
Παρόλ’ αυτά και εφόσον δεν έχει ανακαλέσει κανείς αυτές τις δηλώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο. Όπως έχετε καταλάβει, δεν ασχολούμαστε με κανένα άλλο σωματείο, σύλλογο, ομάδα στην πόλη και ούτε έχουμε σκοπό στο μέλλον. Αυτό ίσως να αποτελεί και το μοναδικό σας πρόβλημα.
Εμείς δε θεωρούμε σοβαρό (μπασκετικά) κανένα μέλος της ομάδας σας και γι’ αυτό δεν επιθυμούμε καμία ανάμειξή στο οτιδήποτε έχει να κάνει με το σύλλογό σας.
Οι «διαφορές» που μας χωρίζουν είναι εντός των τεσσάρων γραμμών και για όσο διαρκεί ένας αγώνας ! Αν κοιτούσε ο καθένας να βελτιώσει την ομάδα του (το σπίτι του), ίσως να μην είχατε και χρόνο να προβαίνετε σε τέτοιου είδους επιθέσεις- ανακοινώσεις.
Τέλος τα site που βιάστηκαν να αναπαράγουν την ανακοίνωση, καλό θα είναι την επόμενη φορά να ρωτάνε και την άλλη πλευρά. Αυτό λέγεται ρεπορτάζ. Αλλιώς είναι γραφεία τύπου της ομάδας, που εξυπηρετούν συμφέροντα….

Πρόεδρος Α.Ε.Β.Δ
Κατσαφούρης Σπύρος”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις