Τουτουντζόγλου: «Αθλητικός πολιτισμός και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Με ηρεμία, απόλυτη συγκέντρωση κι έχοντας «έκτο» παίκτη τον κόσμο της, η Νίκη θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου και να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την είσοδό της στα playoff του πρωταθλήματος, τόνισε με δηλώσεις του στο goalpost.gr o Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής καλαθοσφαίρισης της Νίκης συμπλήρωσε πως θέλει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, χωρίς όμως έκτροπα και συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την Νικιώτικη κουλτούρα.

Αναλυτικά η μίνι συνέντευξη του Μπάμπη Τουτουντζόγλου στο goalpost.gr και στο πλαίσιο του pregame του αγώνα μεταξύ της Νίκης και του Ολυμπιακού, το Σάββατο (11/02) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας:

Για τον αν υπάρχει ιδιαίτερη προετοιμασία για το ντέρμπι:

«Το πρόγραμμα της ομάδας δεν έχει αλλάξει. Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα όπως κάθε άλλον του πρωταθλήματος, με την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Τηρούμε τον προγραμματισμό μας και δεν αλλάζουμε τίποτα, παρά το γεγονός πως πρόκειται για ιδιαίτερο παιχνίδι. Ως διοίκηση δεν έχουμε μιλήσει στους παίκτες για το παιχνίδι. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Η πίεση σαφώς είναι μεγαλύτερη, κυρίως λόγω του κόσμου, όμως δεν παρασυρόμαστε»

«Πάνοπλη η ομάδα στον αγώνα»

«Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρουσιαστεί με όλα της τα “όπλα” στο παρκέ του Κλειστού της Νέας Ιωνίας. Οι παίκτες ανυπομονούν για το παιχνίδι καθώς θέλουν να παίξουν μπροστά στον κόσμο της ομάδας, γνωρίζοντας την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν. Αυτή είναι και η χαρά των αθλητών, να παίζουν μπροστά σε πολύ κόσμο και να κερδίζουν το χειροκρότημά τους. Σίγουρα θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα, μετά την ήττα στο ΕΑΚ»

Το μήνυμα στον κόσμο

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα. Θέλουμε να αποτελέσει τον “έκτο” παίκτη μας. Θέλουμε να στηρίξει τους παίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να παρασυρθεί σε ενέργειες που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα. Ότι μας ενοχλεί να μας κάνουν, να μην το κάνουμε εμείς. Δεν μας επέτρεψαν κάποιοι να χειροκροτούμε την ομάδα μας στον πρώτο αγώνα, δεν θέλω να κάνουν το ίδιο και οι δικοί μας φίλαθλοι. Η Νικιώτικη κουλτούρα μας υπαγορεύει να είμαστε φιλόξενοι οικοδεσπότες και αυτό θα κάνουμε. Ας δείξουμε εμείς το δρόμο… Πάνω απ’ όλα αθλητικός πολιτισμός και ο καλύτερος ας κερδίσει»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις