Παντζιαράς: «Η ισοπαλία με Ολυμπιακό Βόλου δεν ήταν εξαιτίας του διαιτητή»

Ιδιαίτερη αναφορά στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς στην καθιερωμένη Media Day της ομάδας του. Ο κ. Παντζιαράς τόνισε πως παρόλο που ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ισοπαλία δεν την διαμόρφωσε η διαιτησία. Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε από ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο με τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία ήταν με ομάδες που έχουν ως βασικό στόχο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, δηλαδή με Απόλλων Λάρισας, Πύδνα Κίτρους και Ολυμπιακό Βόλου συν ένα παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του Πιερικού. Νομίζω πως βαθμολογικά η συγκομιδή μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε ή αυτή που δικαιούμασταν. Θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις παραπάνω βαθμούς αλλά η παρουσία μας και η αγωνιστικότητα που βγάλαμε και ο χαρακτήρας απέναντι σε αυτές τις ομάδες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Θα ήθελα να σταθώ λίγο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που όπως παραδεχτήκαμε όλοι και πρώτος εγώ, ο αντίπαλος δικαιούταν τη νίκη γιατί ήταν πολύ καλύτερος από εμάς , εμείς όμως αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές και στα 90 λεπτά, η πίστη που είχαν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος η δικαίωση για τους κόπους τους. Σίγουρα όμως σε καμιά περίπτωση πρωταγωνιστής δεν ήταν ο διαιτητής και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Γιατί πραγματικά βλέποντας το παιχνίδι αρκετές φορές και τις δύο υποτιθέμενες επίμαχες φάσεις δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας ουδέτερος φίλαθλος βλέπει κάτι μεμπτό, είτε στην φάση του Σουάνη, ή στο υποτιθέμενο πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός Βόλου, χωρίς επαναλαμβάνω να μειώσω την πάρα πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού και πολύ καλύτερη σε σχέση με εμάς στο προηγούμενο παιχνίδι. Σίγουρα όμως εμείς δεν φέραμε ισοπαλία εξαιτίας του διαιτητή».

Αναλυτκά όλη η συνέντευξη του κ. Ανδρέα Παντζιαρά στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις