Το 4ο ΓΕΛ Βόλου πρωταθλητής στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων (115 photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ποδοσφαίρου της Α’ φάσης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του 4ου ΓΕΛ Βόλου, η οποία επικράτησε στον τελικό του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας με 4-0. Ο τελικός διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, παρουσία πολλών μαθητών και μαθητριών και από τα δύο σχολεία.

Το 4ο ΓΕΛ Βόλου έφτασε εύκολα στη νίκη, σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Είχε καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι και στο πρώτο 35λεπτο (στους σχολικούς αγώνες διεξάγονται δύο ημίχρονα των 35 λεπτών), προηγήθηκε με 2-0, χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι. Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Τσιανάκας, ενώ στο 22′ ο Μόσχοβος, επίσης με πέναλτι έγραψε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, προκειμένου να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο 50′, όμως στη συνέχεια ο Τσιανάκας στο 60′ και ο Δώσσας στο 69′ πέτυχαν άλλα δύο τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του 4ο ΓΕΛ Βόλου. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παναγιώτη Παπαρίζου, καθηγητή φυσικής αγωγής, οι νικητές-πρωταθλητές, πανηγύρισαν έξαλλα τον τίτλο του πρωταθλητή στη Μαγνησία, μαζί με τους συμμαθητές τους, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν την επιτυχία.
Ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων στους μαθητές των δύο ομάδων, τις οποίες έκανε η σχολική σύμβουλος κα Χατζηπαντελή, ενώ στη νικήτρια ομάδα απενεμήθη κύπελλο.
4ο ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ (Κανιούρας): Μπαλαμώτης, Τσιάνος, Σήψας, Δώσσας, Οικονόμου, Σκοτεινιώτης, Τσιανάκας, Φέιζο, Μόσχοβος, Αλεξανδρίδης, Ζουρνατζής. Έπαιξαν επίσης και οι Τσαρέλας, Κουκουτής και Γούλας.
1ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (Σαλπαδήμος): Αϊντίνι, Βέργος, Δραγούμης, Ζατσάι, Θεοχάρης, Μούτσα, Μιρτέλι, Παπαθεοδώρου, Χάνος, Πατσής, Στεργίου. Έπαιξε επίσης και ο Παπούλιας.

4o ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ–1ο ΕΠΑΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 4-0 ΤΕΛΙΚΟΣ Π0ΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ






































































































 


 

















 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις