Ι. Ράμμου: Βελτιώνεται συνεχώς το επίπεδο των ομάδων

Η υπεύθυνη του γραφείου Φυσικής Αγωγής Νομού Μαγνησίας, κ. Ιωάννα Ράμμου με δηλώσεις της αναφέρθηκε στους αγώνες ποδοσφαίρου Λυκείων, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με το 4ο ΓΕΛ Βόλου να επικρατεί του 1ου ΕΠΑΛ Ν, Ιωνίας με 4-0 στον τελικό:

«Όλοι οι μαθητές-αθλητές επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και είναι αξιοσημείωτο, ότι το αγωνιστικό επίπεδο των μαθητικών ομάδων κάθε χρόνο βελτιώνεται σημαντικά.
Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κος Σωκράτης Σαβελίδης στηρίζει έμπρακτα και τον σχολικό αθλητισμό, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια στην οργάνωση και διεξαγωγή των σχολικών πρωταθλημάτων.
Στην προσπάθεια μας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων έχουμε για άλλη μία φορά την στήριξη της Σχολικής Συμβούλου κας Χατζηπαντελή και την πολύτιμη βοήθεια της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, η οποία με την διάθεση του έμψυχου δυναμικού της συμβάλει στην διάδοση του σχολικού αθλητισμού στη Μαγνησία.
Είχαμε για άλλη μια φορά καλή συνεργασία με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς φυσικής Αγωγής και τις Διευθύνσεις των Σχολείων. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και την όλη φιλοξενία την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγία Παρασκευή. Τέτοιες ενέργειές είναι πολύτιμες στην προσπάθεια που κάνουμε για τη διάδοση του σχολικού αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος γενικότερα».

Στη φωτό η κ. Ιωάννα Ράμμου μαζί με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Παναγιώτη Παπαρίζο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για τη διεξαγωγή των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις