Λ. Μπακάλης: Με υπομονή και πάθος θα έρθει η νίκη

Ως επιτακτική ανάγκη για τον Ρήγα Φεραίο φαντάζει η νίκη στο αυριανό (12/2) παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Βελεστίνο. Κι αυτό, καθώς οι αντίπαλοι του Ρήγα τον έχουν πλησιάσει στη βαθμολογία, τη στιγμή που στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε ένα βαθμό συγκομιδή.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων», Λάκης Μπακάλης, μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το αυριανό παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει αρκετά χρόνια στην κατηγορία και έχει την απαιτούμενη εμπειρία. Τα μεταξύ μας παιχνίδια πάντα είναι «κλειστά» και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.
Είναι ευχάριστο το ότι δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς. Αυτό είναι κάτι που δεν εξυπηρετεί τα δικά μας σχέδια, αλλά του αντιπάλου που θα στηθεί πίσω για να πάρει το αποτέλεσμα.
Εξάλλου, εμείς ως γηπεδούχοι οφείλουμε να κάνουμε παραγωγικό παιχνίδι, καθώς έχουμε στόχο τους τρεις βαθμούς. Για να κερδίσουμε πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και καλό ρυθμό σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Επίσης να επιδείξουμε δύναμη και πάθος, καθώς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες».
Ολοκληρώνοντας ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε και τη βοήθεια των φιλάθλων του Ρήγα: «Ο φίλαθλος κόσμος του Βελεστίνου και των γύρω περιοχών είναι πάντα κοντά μας και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε δίπλα μας και στο παιχνίδι της Κυριακής, αφού με τις εκδηλώσεις του μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις