Τα βλέμματα στο ντέρμπι Νίκης-Ολυμπιακού

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στις 18.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Θα αναμετρηθούν Νίκη και Ολυμπιακός για την Α1 ΕΣΚΑΘ, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται ένα βαθμό πίσω στη βαθμολογία, ωστόσο, προέρχονται από τρεις σερί νίκες απέναντι στη Νίκη Βόλου, δύο πέρυσι και μία φέτος στον πρώτο γύρο.

Οι «κυανόλευκοι» αν κερδίσουν σήμερα εξασφαλίζουν σε μεγάλο ποσοστό μια θέση στα πλέι οφ. Το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον τεχνικό των «κυανολεύκων» να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παρατάξει τους: Κοντογιάννη, Δελιόπουλο, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Μαυροφώτη, Τσώλη, Μαυροφώτη, Διγενή, Τοκατλίδης, Μπόγδανο και Τζίνη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ολυμπιακός βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο». Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν καλά πως εφόσον χάσουν τότε ο στόχος των πλέι οφ απομακρύνεται. Μάλιστα αν νικήσει ο Γ.Σ. Βόλου την ΑΕΒΔ σήμερα, θα αυξηθεί η διαφορά από στους δύο βαθμούς, γεγονός που δυσχεραίνει αρκετά το έργο της ομάδας του Φώνη Μαυρομιχάλη.
Απών αναμένεται να είναι ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης. Αντίθετα το «παρών» θα δώσουν οι Αναστασόπουλος, Βλασταρίδης, Θέος, Καραθάνος, Καφάσης, Μπαμπάνης, Παρασκευάς, Σκαμάγκας, Λουλούδης, Αλεξίου, Καραγεώργος, Γεωργίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις