Τον Ίωνα υποδέχεται η Ανάληψη

Η τρίτη βολιώτικη αναμέτρηση που διεξάγεται σήμερα είναι αυτή του ΕΑΚ μεταξύ Ανάληψης και Ίωνα που θα αρχίσει στις 17.00. Η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για τον Γ.Σ. Βόλου και η αντίστασή της κάμφθηκε στο τέλος.

Σήμερα θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες χωρίς να υπολογίζει στον Βαγγέλη Συλεόπουλο (σπάσιμο στην επιγονατίδα), ενώ αμφίβολος λόγω τραυματισμού θεωρείται ο Λευτέρης Στάμος.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Ίλτσογλου, Κλείτσας, Κατσετζής, Κοντάκης, Παπαδούλης, Κωλέτσης, Μωϋσίδης, Ευαγγελινός, Φάρκωνας, Μπέης, Γαλανάκης και ίσως ο Στάμος.
Στην αντίπερα όχθη ο Ίωνας αισθάνεται άνετα στην κατηγορία και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμη ροζ φύλλο. Πάντως και στον συγκεκριμένο αγώνα θα παραταχθεί «λαβωμένος», αφού θα λείψουν οι Απόστολος Βασδέκης (στρατευμένος), Θρασύβουλος Φαρμάκης, Δημήτρης Ζέρζης και Λάμπρος Παλιόπουλος, που προέρχονται από τραυματισμό.
Διαθέσιμοι για τον Άγη Τζούμα είναι οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης και ίσως οι Ζέρζης και Παλιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις