Πάμε στοίχημα: Δε χάνει η Κρίσταλ Πάλας

Πληθώρα επιλογών προσφέρει το πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε παιχνίδια. Από το ποδοσφαιρικό κουπόνι θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Πρέμιερ Λιγκ, Γαλλία, Αυστρία και Σούπερλιγκ, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η interwetten, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Πάλας

Ξεκινάμε με τον αγώνα Στόουκ – Κρίσταλ Πάλας, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.83. Μακριά από τα τρίποντα οι «πότερς» στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, οι εντός έδρας ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον έδωσαν τη σκυτάλη στο ατυχές 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ. Παράλληλα, βέβαια, η ομάδα του Μαρκ Χιουζ παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Από την άλλη, το σημερινό ματς αποκτά το χαρακτήρα «τελικού» για την Κρίσταλ Πάλας. Στο ναδίρ η ψυχολογία μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ, κυρίως λόγω του εύρους της (0-4). Σερί 1-0-5 «τρέχουν» οι «αετοί» στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα και ο Αλαρντάις ψάχνει… αλχημείες για τη θεραπεία. «Δεν έχω γνωρίσει υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ σε ολόκληρη την προπονητική καριέρα μου, οπότε αυτό είναι το… τελευταίο που θέλω. Η ομάδα μου έχει πολλές πιθανότητες παραμονής», ήταν το μήνυμα ελπίδας του Big Sam στη συνέντευξη Τύπου. «Καίγονται» για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι και θεωρούμε ότι θα κατορθώσουν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Προβάδισμα η Ανζέ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λιλ – Ανζέ, όπου και εδώ θα επιλέξουμε το Χ2 (στο 1.93 η απόδοση). Μια άδικη εκτός έδρας ήττα υπέστη η Λιλ την Τρίτη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν (2-1). Σήμερα παίζει «εξάποντο» ντέρμπι παραμονής με την Ανζέ, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κάτι, όμως, που δεν έκανε στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος (0-2-1). Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη η Ανζέ με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στη Ρεν την Τετάρτη, καθώς ήταν η ομάδα με τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Ήταν η τέταρτη φορά που δεν κερδίζει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), δε σκόραρε στις τελευταίες δύο και μοιραία παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, ισόβαθμη με την 17η Ντιζόν, στο +2 από Μπαστιά και Λοριάν. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Άλταχ με κάλυψη

Περνάμε στην Αυστρία και τον αγώνα Αντμίρα – Άλταχ, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 1.93 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν έκρυβε συγκινήσεις το πρώτο μισό του πρωταθλήματος για την Αντμίρα, αντίθετα η διακοπή τη βρήκε μακριά από τους στόχους της. Στην 6η θέση και στο -16 από την πρώτη τετράδα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, απογοητεύοντας στο μεγαλύτερο μέρος με την εικόνα της. Κακός δαίμονας της φέτος η σημερινή της αντίπαλος, από την οποία έχει ηττηθεί δυο φορές στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η απόλυτη έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι αναμφίβολα η Άλταχ, από την άλληΒρίσκεται σταθερά στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και στο +2 από τη Σάλτσμπουργκ. Τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα αυτό κόντρα στη Ραπίντ της οποίας επικράτησε άνετα με 3-1, σημείωσε τη δεύτερη σερί της νίκη, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Στόχος της να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να συνεχίζει να ελπίζει στην υπέρβαση..

Άσσος στην Τρίπολη

Επόμενη πρόταση, ο Άσσος σε απόδοση 2.02 στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Ο Αστέρας μπορεί να προέρχεται από τον εκτός έδρας διασυρμό με 4-0 από τον Παναθηναϊκό, αλλά μετράει μόλις μια ήττα φέτος εντός έδρας σ’ όλες τις διοργανώσεις, την υπέστη στο πρώτο ματς της σεζόν εναντίον του ΠΑΟΚ. Έκτοτε έχει ρεκόρ 6-4-0, δεχόμενος μόλις πέντε γκολ. Παράλληλα, είναι αήττητος στα τελευταία 9 εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο, προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες. Επιστρέφει και δίνει λύση στα δεξιά της άμυνας ο Μπέρτος (Αμυντικός, 14,1), διαθέσιμοι και οι Φαρίνια (Μέσος, 14,1) και Στανισάβλιεβιτς (Μέσος, 12,3), που πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα. Από την άλλη πλευρά, έφερε την αναμενόμενη αλλαγή ψυχολογίας η έλευση του νέου προπονητή, Σα Πίντο, στον Ατρόμητο, που μεσοβδόμαδα έπαιξε με πολύ πάθος στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (0-0). Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος έρχεται απ’ την εκτός έδρας δίκαιη ήττα 2-0 απ’ τον Παναιτωλικό, με την εμφάνιση τους να κρίνεται επιεικώς τραγική. Στους 23 πόντους έμειναν οι Περιστεριώτες, στο -9 απ’ την πεντάδα, το μυαλό τους είναι πλέον μόνο στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Θα στηρίξουμε την έδρα.

Ανταγωνιστικός ο Απόλλωνας

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Απόλλων Πατρών – ΠΑΟΚ, όπου θα επιλέξουμε τον χάντικαπ +5 πόντων των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Ο Απόλλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ τον οποίο λίγο έλειψε να κερδίσει στην Πυλαία, χάνοντας τελικά το ματς με 84-83. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο ζεύγος φυσικά αλλά δεν είναι καλός όταν παίζει μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Εκτός έδρας διατηρεί ρεκόρ 4-4 και πέρα από την επικράτησης με 63-73 στο Λαύριο και του σημαντικού 62-66 επί του Άρη, στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν κακός. Παραδοσιακά ο Απόλλων ζορίζει τον ΠΑΟΚ όταν παίζει στην Πάτρα, είναι πιθανό να το κάνει και σήμερα με την ανάγκη για νίκες να είναι πια πολύ μεγάλη, αξίζει ποντάρισμα στο +5 του γηπεδούχου.

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις