Ναυάγιο για Τρίκαλα στα Χανιά

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε 1-0 από τα εκπληκτικά τους τελευταίους μήνες Χανιά και έχασαν ακόμη περισσότερο έδαφος για την αντεπίθεση ανόδου.

Ακόμη μια χαμένη μάχη για τον ΑΟ Τρίκαλα και ακόμη μια απόδειξη για τον ΑΟ Χανιά πως η πορεία των τελευταίων μηνών (5 νίκες – 2 ισοπαλίες) μόνο τυχαία δεν είναι. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε 1-0 των Θεσσαλών με το γκολ του Ρούνεϊ στο 10ο λεπτό να κρίνει την αναμέτρηση που έφερε τον ΑΟ Χανιά πιο κοντά στις θέσεις της ανόδου (!).

Το παιχίδι έγινε κάτω από πολύ δυνατό άνεμο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και κυρίως αυτό επηρέασε την ομάδα των Τρικάλων που στο δεύτερο ημίχρονο με κόντρα τον άνεμο προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σημαντική παράμετρος στο παιχνίδι και τα τρία γκολ που ακυρώθηκαν, με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ των Τρικάλων με τους Κουσκουνά και Γιαννιτσάνη να έχουν τις προσπάθειες και τον Αποστολόπουλο από την πλευρά του ΑΟ Χανιά.

ΧΑΝΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 10′ Ρούνεϊ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θ. Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής (90′ Λάσκαρης), Βασιλείου, Φορυλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής (94′ Ντούμος), Βαρούχας (82′ Θεολόγου), Ρούνεϊ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Α. ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (73′ Μαρουκάκης), Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Αρναρέλλης (46′ Ρομπέρ), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Πίντο (59′ Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις