Στάση Σπάρτη για ΟΦΗ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Σπάρτη στην έδρα της απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα της Λακωνίας έριξε στο καναβάτσο τον ΟΦΗ με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 81′ ο Ηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στη Football League.

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου δεν ήταν καλύτεροι από τους Ηρακλειώτες, είχαν όμως την ουσία, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που όχι σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 55′.

Ο διαιτητής Μανούχος (Αργολίδας) σωστά απέβαλε τον Ανέστη Νάστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 24′). Και παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα της Κρήτης, είχε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει εκείνη πρώτη το σκορ.

Έπεσαν όμως οι φιλοξενούμενοι πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Μελίσσα, ο οποίος δίκαια παίρνει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Με τις αποκρούσεις του κράτησε το μηδέν, για να έρθει στο 81′ το εξαιρετικό τέρμα του Ηλιόπουλου.

Μετά το τρίποντο αυτό η Σπάρτη έπιασε τον ΟΦΗ στους 24 βαθμούς. Ντεμπούτο για τους Κρητικούς έκαναν οι Πουρτουλίδης και Μπόατεγκ. Και οι Λάκωνες ολοκλήρωσαν το ματς με 10, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 89′ ο Μπανούσης.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης (72′ Οικονομόπουλος), Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Μουζακίτης (66′ Φράγκος), Μπανούσης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Καρτσαμπάς (60′ Ηλιόπουλος), Αναστασόπουλος.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος, Χαντί, Μάνος (46′ Πάγκαλος), Μιλοσάβλιεβ (68′ Πουρτουλίδης), Όγκμποε.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Τζιλίρης (Πειραιά), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις