Στο δεύτερο ημίχρονο “καθάρισε” ο Σαρακηνός

Με δύο που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σαρακηνός νίκησε με 2-0 την Αγία Παρασκευή στο ΕΑΚ Βόλου και πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, ενώ από την άλλη πλευρά η Αγία Παρασκευή παρέμεινε στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Σαρακηνό να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος στο 40′ όταν μετά από συνδυασμένη προσπάθεια, από τους Δημητριάδη, Κοντοβά, Κωνσταντάκου, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπέικου, ο οποίος πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.
Στο πρώτο μέρος ο Γιάννης Φασουράκης είδε δύο παίκτες του και συγκεκριμένα τους Ιωάννου και Καλαμάτα, να τραυματίζονται και τη θέση τους να παίρνουν οι Ζαρίφης και Νιαιώτης.
Στην επανάληψη ο Σαρακηνός ήταν καλύτερος και κατάφερε με τα δύο γκολ που σημείωσε να πάρει τη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 61′ για τους γηπεδούχους. Ο Ντούρο εκτέλεσε πλάγιο άουτ, η μπάλα έφτασε στον Κοντοβά και αυτός με κεφαλιά βρήκε πιο αριστερά τον Σοάρες. Ο παίκτης του Σαρακηνού με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αγ. Παρασκευής, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 76′ ο Ντούρο έκανε το γέμισμα, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σιγάλα, Λούμπαρδου αδράνησε, ο Τσεκούρας «έκλεψε» τη μπάλα και με πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Σαρακηνό.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Ιωάννου (15′ λ.τρ. Ζαρίφης), Γιαουπλάρι, Τσαρδακάς, Καλαμάτας (31′ λ.τρ. Νιαώτης), Δημητριάδης, Κοντοβάς, Μπέικος, Κωνσταντάκος (70′ Τσεκούρας), Σοάρες.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παπακώστας, Κουσιαρής (64′ Μαρμαρινός), Λιάτσικος, Καραγιάννης, Παπουτσής, Παλάσης (72′ Κοπάνας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις