Άνετη νίκη για Παγασητικό

Άνετη νίκη για τον Παγασητικό, που επικράτησε του Ηρακλή με 2-0, με τα δυο τέρματα να επιτυγχάνοντα στο α’ μέρος. Σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, δεν κινδύνευσε η ομάδα του Χρ. Καψιώτη, που αν ήταν λίγο περισσότερο εύστοχη, θα μπορούσε να έχει επιτύχει κι άλλο γκολ…

Από την άλλη, η ομάδα του Ηρακλή χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσει να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, καθώς τα πολλά νέα πρόσωπα και οι νεαροί σε γενικές γραμμές ποδοσφαιριστές, δεν είναι εύκολο να γίνουν σύνολο και να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, όταν βρισκόμαστε σε πλήρη αγωνιστική δράση.
Σε ότι αφορά την εξέλιξη του σκορ, το 1-0 έγινε με τη συμπλήρωση του 15λεπτου με αυτογκόλ του Τζιόλα, στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει σέντρα του Μπραχόλι. Το 2-0 έγινε λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (44′), με σουτ του Λάιου, έξω από την περιοχή.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλ. Αλέξης, Μπερτζέμης, Ξηρομερίτης, Μαγιόγλου, Τσούτσας (61΄ Ρούσης), Γκατζούνας, Τζορμπατζής, Λάιος, Μπούρντα, Θάνος (71′ Αρ. Σίμος), Μπραχόλι (80′ Γιαννακόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Γούσιος (46′ Κατσαμπέκης), Δαμάσκος, Τζιόλας (46′ Μανούσος), Πριονιστής, Μπέσας, Ασλάνογλου, Βλιώρας (86′ Γκινίδης), Λιάκος, Κυπτίου, Λιόλιος.
*Θα ακολουθήσει ς φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις