Δεύτερη σερί νίκη για Σκόπελο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Σκοπέλου, που επικράτησε εντός έδρας αυτή τη φορά, επί του Πρωτεσιλάου με 2-1. Όλα τα γκολ μπήκαν στο β’ μέρος της αναμέτρησης, η οποία ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου στο νησί και η οποία διεξήχθη κάτω από εξαιρετικά δυνατό αέρα…

Με 2-0 προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, δυο λεπτά πριν το τέλος μείωσαν οι φιλοξενούμενοι.
Για την ομάδα της Σκοπέλου αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση, σύμφωνα με την εκτίμησή τους και η πλέον παραγωγική από πλευράς δημιουργίας παιχνιδιού κι ευκαιριών. Οι γηπεδούχοι βοηθούμενοι κι από τον ευνοϊκό άνεμο ιδιαίτερα στο α’ μέρος προσπάθησαν να επιτεθούν με όλους τους τρόπους.
Από την άλλη πλευρά, για το φιλοξενούμενο Πρωτεσίλαο η μετάβαση στη Σκόπελο έμοιαζε με μικρή Οδύσσεια, δεδομένου ότι η αποστολή ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι από τον Πτελεό, για να φτάσει στον προορισμό της λίγο πριν της επτά το απόγευμα κι αφού προηγουμένως ταξίδεψαν και ππαλι οδικώς από τη Γλώσσα στη Σκόπελο.
Έτσι μετά από απόφαση του διαιτητή κ. Γόργορη η αναμέτρηση ξεκίνησε
Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, όμως, ήταν πολλά και τα προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς στο νησί ταξίδεψαν μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίον κανείς τερματοφύλακας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. ‘Ετσι το ρόλο του γκολκίπερ ανέλαβε να παίξει ο αμυντικός Σέργιος Χασιώτης, ο οποίος σημειωτέων δεν έφερε ευθύνη για κανένα από τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.
Στο 50′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ορέστη Χισάι, σε ανατροπή του Σένκο.
Στο 78′ έγινε το 2-0 με πολύ όμορφο γκολ του ‘Ελσον, ο οποίος επιχείρησε σέντρα σουτ και είδε τη μπάλα να καταλήγει στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, σ’ ένα γκολ πολύ θεαματικό αλλά και τυχερό.
Στο 88′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλέκου Αραπίτσα. Προηγουμένως, είχαν ακόμα δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν τόσο με τον ίδιο παίκτη, πλασέ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ταλαδιανός, αλλά και με τον Παπαδόπουλο που από πλάγια θέση πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στη εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Τέλος, οι παράγοντες του Πρωτεσιλάου ευχαριστούν την ομάδα της Σκοπέλου για τη φιλοξενία.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο (85′ Γκουμάς) Ασημάκης, Χονδρός (71′ λ. τρ. Γεωργίου) Καραθανάσης, Αλεξίου, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Σένκο, Χισάι, Π Χρυσοφός (80 Ταφίλης)
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σ. Χασιώτης, Τσόγκας, Σιαμανίκος, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Γ. Αραπίτσας, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος, Μαρικλέν ( 65′ Λάμπος), Α. Αραπίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις