Έτοιμος για επιστροφή στις νίκες ο Ρήγας με Εθνικό Φιλ. (pregame)

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2017 θα επιδιώξει ο Ρήγας Φεραίος στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 12/2 στις 15.00 στο στάδιο του Βελεστίνου.

Ο Ρήγας βρίσκεται σταθερά στην 8η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, έχει διαφορά τριών βαθμών από τον σημερινό του αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Το ευχάριστο για τον Λάκη Μπακάλη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και πιστεύει πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να πανηγυρίσει τη νίκη, ύστερα από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θυμίζουμε πως ο Ρήγας μετρά τρεις ήττες από Ολυμπιακό, Διαγόρα και Νίκη και μία ισοπαλία με τους Μαύρους Αετούς. Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Γιώργος Χατζής, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας. Η 18άδα θα επιλεγεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

* Το παιχνίδι στο στάδιο του Βελεστίνου θα διευθύνει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπάλα και Χρήστο Αλεξόπουλο της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Μιχάλης Μπαλής της ΕΠΣ Πέλλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις