Με τη δύναμη της έδρας ο Ολυμπιακός θέλει να… παρασύρει την Πύδνα (pregame)

Μόνο νίκη θέλει σήμερα το μεσημέρι (15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα θα πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, για να παραμείνουν

δυνατά στο κυνήγι της ανόδου στην Football League.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας (έχει σήμερα εύκολο έργο με τον ουραγό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας)
Το βολιώτικο συγκρότημα θα προσπαθήσει από το ξεκίνημα του αγώνα να επιβάλει τον ρυθμό του, έχοντας επιθετική διάθεση, παρά την αναγκαστική απουσία του πρώτου σκόρερ του Κώστα Φλίγκου που είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες).
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τίμος Καβακάς αναμένεται να επιλέξει διάταξη 3-4-2-1 με τερματοφύλακα τον Κατσούλη και τους Χολέβα, Ζώνα, Ιωαννίδη στην αμυντική γραμμή. Οι Σταύρου και Οικονόμου θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, ενώ ο Μουκάμ θα καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Δωματάς θα έχει τον αντίστοιχο ρόλο από τα αριστερά. Τέλος, οι Ευθυμιάδης και Μασάντο θα παίξουν στον άξονα και λίγο πίσω από τον σέντερ φορ Σουάνη. Τη θέση του τελευταίου διεκδικεί ο Αναστασίου.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό και να αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Ανακοινώσεις έχουν εκδώσει οι οργανωμένοι σύνδεσμοι, οι οποίοι καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι με την Πύδνα. Παράλληλα και η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν με τις εκδηλώσεις τους, τους «ερυθρόλευκους».

Τελευταίο «χαρτί» για Πύδνα
Η Πύδνα βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και επτά από την κορυφή και φιλοδοξεί να κάνει την υπέρβαση. Γι’ αυτό και σήμερα θα παίξει με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην χάσει επαφή από την κορυφή του 2ου ομίλου. Για την Πύδνα το σημερινό ματς είναι το… τελευταίο χαρτί, καθώς σε περίπτωση ήττας, χάνονται και οι όποιες ελπίδες για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ. Ιωάννης Μπλούνας, έχοντας βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καλύβα και Γιώργο Λιτοσελίτη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ ο παρατηρητής τους Γιάννης Αγγελακόπουλος είναι από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις