Τα συγχαρητήρια, τα “ευχαριστώ” και τα “βέλη” του Μπάμπη Τουτουντζόγλου

Νίκη που ισοδυναμεί και με την είσοδό της στα play off (μόνο με αυτοκτονία μένει εκτός) πέτυχε η Νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ. Η νίκη με μεγάλη διαφορά πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πρόεδρο της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, καθώς ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου βλέπει τις προσπάθειές του για την αναγέννηση του τμήματος να καρποφορούν.

Η επικράτηση επί ενός από τους διεκδικητές της εισόδου στα play off και στη συνέχεια ενός εκ των διεκδικητών της ανόδου, ήταν το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή, έστω και με καθυστέρηση μίας ημέρας.

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου με δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αλλά και γενικότερα της πορείας της ομάδας, αλλά και να καυτηριάσει φαινόμενα που δεν συνάδουν με την κουλτούρα που εκφράζει η Νίκη Βόλου. Δεν μπορεί 1-2 ανεγκέφαλοι να προσπαθούν με τινάξουν στον αέρα ένα παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα τους προηγείται με 20 πόντους διαφορά. Και όχι μία φορά… Δεν μπορεί 1-2 ανεγκέφαλοι να επιτίθενται φραστικά στους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να ξαναδώσουν την χαμένη αίγλη σ’ ένα τμήμα που είχε μείνει μόνο η στάχτη του.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Μπάμπη Τουτουντζόγλου:

Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για το χθεσινό ντέρμπι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη της, όταν η νίκη είναι επί ενός άξιου και πολύ καλού αντιπάλου που στις τρεις προηγούμενες μεταξύ μας αναμετρήσεις μας κέρδισε αυτόματα αποκτά μεγάλη αξία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για το καθαρό της και χωρίς προκλήσεις παιχνίδι της.

Συγχαρητήρια στους διαιτητές στην γραμματεία αλλά και την αστυνομία για τη διακριτική της στάση.

Ευχαριστούμε τους κυρίους Μπαρμπαγεωργόπουλο και Μαλάτο για τη τιμή που μας κάνανε να βρίσκονται στο γήπεδο και να βραβεύσουν τις δύο ομάδες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Μάνθο Μπάντελη για την ηχητική εγκατάσταση που μας παρείχε

Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας που κατέκλυσαν το κλειστό της Νέας Ιωνίας που πραγματικά εχθές ήταν ο έκτος μας παίκτης. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Όπως δεν θέλω κοντά μας τους ελάχιστους που κοντέψανε να μετατρέψουν την γιορτή του μπάσκετ και την μεγάλη νίκη της ομάδας μας σε τραγωδία γι’ αυτήν καθώς ο κίνδυνος διακοπής του παιχνιδιού ήταν ορατός.

Τα λέω αυτά γιατί είμαι εγώ αυτός που μίλησα για αθλητικό πολιτισμό μετά το πρώτο παιχνίδι μέσα στο ΕΑΚ του Βόλου, μετά από τις απειλές και τις βρισιές από τους ψευτοτσαμπουκάδες οπαδούς των γηπεδούχων.

Νιώθω τεράστια χαρά για την χαρά που δώσαμε στον κόσμο μας. Ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ και η ομάδα τους το έδωσε.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μας αλλά και στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Όλοι μαζί μπορούμε τα καλύτερα έρχονται!!!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις