Στοίχημα: Γκολ στη “Λεωφόρο”, άνετα η “Γαλατά”

Να πετύχει την 3η σερί νίκη της και να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα θα επιδιώξει σήμερα στις 15:00, η Νίκη Βόλου κόντρα στον Θεσπρωτό. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται από χθες (11/02) στην Ηγουμενίτσα και είναι πανέτοιμοι ώστε να κατακτήσουν, για πρώτη φορά φέτος, το τρίτο στη σειρά τρίποντο που θα τους δώσει δύναμη και ψυχολογία για να συνεχίσουν μέχρι το τέλος την προσπάθειά τους.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρουν πηγές της διοίκησης. Ο Βολιώτης τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Βέργος, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Αλεξανδρής, Σκοπελίτης, Κόλα, Πετράκος, Κορέτα, Χατζόγλου, Γαρυφαλλόπουλος, Μαλακασιώτης, Ράπτης και Παπαγεωργίου.

Ο Θεσπρωτός προέρχεται από σπουδαίο διπλό κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής και με ψυχολογία στα ύψη θα επιδιώξει να κερδίσει τη Νίκη Βόλου και να επαναλάβει την περσινή επιτυχία, όταν και είχε επικρατήσει με 2-0. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο, με τη Νίκη να έχει κερδίσει και τις δύο, με σκορ 1-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου από την ΕΠΣ Άρτας θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Σαρλής από την ΕΠΣ Άρτας και Ηλίας Γκαρτζονίκας από την ΕΠΣ Άρτας Πρέβεζας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι που θα «σφυρίξει» τη Νίκη ο Αθανασίου, ο οποίος φέτος έχει διευθύνει άλλα δύο ματς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ένα στη Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις