Φιλική ήττα για τους “μικρούς” της Νίκης από τον Ηρακλή Β.

Ποδοσφαιριστές που «μάτωσαν» τη φανέλα της Νίκης στα πρωταθλήματα υποδομών της Σούπερ Λιγκ είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν οι 250 περίπου φίλοι του συλλόγου που έδωσαν το παρών στις εξέδρες του «Π. Μαγουλάς» σήμερα (24/1) στις τρεις το μεσημέρι. Μία μικτή των ομάδων Κ17 και Κ15 της Νίκης Βόλου αντιμετώπισε τον Ηρακλή Βόλου σε φιλική αναμέτρηση που το τελικό σφύριγμα του Κ. Κοκκινάκη βρήκε νικητές του φιλοξενούμενους με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Τζήμας με δυνατό βολέ στο 52′.

Ο Τάκης Τσόγκας και ο Παναγιώτης Ζορδομπάς χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας και να πάρουν δύναμη για τη συνέχεια, καθώς η Κ15 του συλλόγου συνεχίζει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΘ.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Φασουράκης, είχε την ευκαιρία να κρατήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους παίκτες του, δίνοντας παράλληλα λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το τελικό 0-1 δείχνει φτωχό σε σχέση με την εικόνα της αναμέτρησης.
Στο 8ο λεπτό ο Τσέργας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τη Νίκη, όταν νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ηρακλή να επισκεφτεί με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Ο Ντ. Βουρδάκης σούταρε από πλεονεκτική θέση με τον Πύλο να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα. Κεφαλιά του Ψαρόμπα στο 14′ πέρασε άουτ ενώ σε ωραία επιθετική ανάπτυξη της Νίκης δύο λεπτά αργότερα ο Γκλαβίνης πλάσαρε με τον Υφαντή να μπλοκάρει σταθερά. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Ηρακλής απείλησε και πάλι με τον Σινάνη, με την κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού να εξουδετερώνει ο Πύλος.

Οι πολλές αλλαγές των τριών προπονητών έριξαν τον ρυθμό του δευτέρου ημιχρόνου με τις επισκέψεις στις δύο εστίες να είναι αισθητά λιγότερες. Στο 52′ ο Ηρακλής σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Τζήμα. Ο σκόρερ ήταν ο πρωταγωνιστής και σε δύο αξιοσημείωτες φάσεις στο 54′ και στο 64′. Στην πρώτη περίπτωση η κεφαλιά πέρασε άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ που επιχείρησε ο επιθετικός του Ηρακλή, δέκα λεπτά αργότερα. Η Νίκη είχε την ευκαιρία της να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 86′ όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζαχείλα απέκρουσε ο πορτιέρο του Ηρακλή, Υφαντής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ Β. (Τ. Τσόγκας, Π. Ζορδομπάς): Πύλος (33′ Νταής, 75′ Τασιάς), Τσέργας (46′ Κουτσαρνάκης, 79′ Ζαχείλας), Χάνος (63′ Χιούσης), Αποστολίδης (46′ Δημουλάς), Σφονδυλιάς, Ρακής Ι (46′ Τσιανάκας, 81′ Φλώρος), Βουρδάκης (70′ Στεργίου), Λαρίσης (63′ Βλάχος), Κελεσίδης (46′ Σιώμος), Μπακογιάννης (46′ Σέλντι, 78′ Κουκουτής), Γκλαβίνης (62′ Ρακής ΙΙ).
ΗΡΑΚΛΗΣ Β. (Γ. Φασουράκης): Υφαντής, Μάρκος, Δ. Οικονόμου, Τζιόλας, Ψαρόμπας, Σινάνης, Οικονόμου, Ντ. Βουρδάκης, Γιαννούκος, Λεβέντης, Τζήμας.
(Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Τσιαντόπουλος, Μόκιας, Κίτσιος Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης).

Χρέη διαιτητή διετέλεσε ο Κυριάκος Κοκκινάκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις