Ντελόπουλος: «Άψογη η φιλοξενία Μαρινάκη»

Στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε μαζί με την αποστολή της ΑΕΛ, αλλά και τους Αλέξη Κούγια και Ηλία Παλαιοχωρλίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος.

Τα «μάτια» του rockngoal.com.gr τον εντόπισαν λίγα λεπτά πριν οι δύο ομάδες βγουν για ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο, να έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη. Η στιχομυθία τους κράτησε περίπου δέκα λεπτά, χωρίς να είναι γνωστό τι ακριβώς ειπώθηκε.

Το rockngoal.com.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της «βυσσινί» ΠΑΕ, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Τύχαμε εγκάρδιας υποδοχής από τους Μαρινάκη και Θεοδωρίδη. Η φιλοξενία τους και το καλωσόρισμά τους ήταν άψογα. Συζητήσαμε για μερικά λεπτά, όμως εγώ θέλω να μιλήσω για την ομάδα. Δεν είχαμε απαίτηση να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Θέλω κι εγώ να δώσω συγχαρητήρια στον MVP Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, που το πάθος του και η θέλησή του για επιτυχία είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, όσον αφορά το κλίμα και το “δέσιμο” των παικτών. Είμαστε νέα ομάδα, και από το καλοκαίρι, αλλά και από τον Γενάρη, γι΄αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή. Με δουλειά και σωστή μεθόδευση θα τα καταφέρουμε στο τέλος, με αρχή το ματς με τον Λεβαδειακό, που είναι περιττό να πω πως η νίκη είναι μονόδρομος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις