Γρ. Τσαουσίδης: “Κλέψαμε” στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό Β.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με την Πύδνα, από πλευράς φιλοξενουμένων μίλησε ο βοηθός προπονητή κ. Γρηγόρης Τσαουσίδης, ο οποίος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τη νίκη που σημείωσαν, απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τα φαβορί για την άνοδο, όπως ανέφερε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσαουσίδη:


Σήμερα έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξέρουν τι ζητούν στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, μια από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, που είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε, ξέραμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξεκινούσε πολύ δυνατά το ματς από το πρώτο λεπτό, έπαιζε στη έδρα του και είχε τον κόσμο το πλευρό του.
Εμείς θέλαμε να αντιμετωπίσουμε σωστά τα ατού του Ολυμπιακού Βόλου και τα καταφέραμε. Ένα παιχνίδι με λίγες, σχετικά, φάσεις, μπροστά από τις δύο εστίες, είχαν και οι δύο ομάδες από ένα δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκαρπο και για τις δύο ομάδες.


Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να κρατήσουμε τη μπάλα στο κέντρο, να μην απειληθούμε και να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τους επιθετικούς του Ολυμπιακού και σε κάποια αντεπίθεση να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτό έγινε μ’ ένα καταπληκτικό γκολ του Γιάννη Ντόση και μας έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Συνεχίζουμε, έχουμε ως στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και ότι έρθει θα το διεκδικήσουμε. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Έδειξαν πείσμα, υπομονή, απόλυτη προσήλωση στο τακτικό κομμάτι που ζήτησε ο προπονητής και αυτό βγήκε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις