Τ. Καβακάς: Είναι μια κακή περίοδος για μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Πύδνα τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του, η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή, όμως δεν ήρθε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα υποστήριξε πως είναι μια περίοδος κακή στην ομάδα, όπου δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τίμου Καβακά:

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας, μία ήττα που μας φέρνει πίσω. Η ήττα δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν, πάλεψαν, η διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι εμείς χάναμε τις ευκαιρίες από το ένα μέτρο, είχαμε τρία δοκάρια – και όχι ένα – και ο αντίπαλος στη μοναδική ευκαιρία από 35 μέτρα έβαλε το γκολ. Κι αυτό έκρινε το παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απειλητικοί, δημιουργικοί χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για μία ακόμη φορά. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.
Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας, παίζοντας και με δεύτερο επιθετικό και νομίζω πως εκεί εγκλωβιστήκαμε. Δεν ήμασταν παραγωγικοί, με αποτέλεσμα, αν και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, να μην έχουμε καλό τέμπο. Δεν μας βοήθησε και ο διαιτητής, αλλά και η αντίπαλη ομάδα με τις πολλές καθυστερήσεις, που προσπάθησε να κάνει.
Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό από τη διαιτησία και το λέμε για δεύτερη Κυριακή. Έναν σεβασμό δεν τον βλέπουμε.
Μέσα στα αποδυτήρια, όλοι, παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ, είμαστε μια γροθιά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι τέλους για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας πάρα πολύ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο Χατζάρα. Είναι ο άνθρωπος που εμένα προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ να οργανωθώ ως προπονητής και του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Κάποιους ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει, θα πρέπει να τους ευχαριστείς και σε μια δύσκολη στιγμή, τώρα που έχουμε χάσει. Δεν θα ήθελα να το παραβλέψω, γιατί μιλάμε για έναν δάσκαλο, ο οποίος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια και είναι γερός και επέστρεψε στα γήπεδα. Να τον έχει ο Θεός καλά».
Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί: «Είναι αλήθεια πως καθημερινά το περιεχόμενο της προπονήσης περιλαμβάνει τελειώματα φάσεων σε εστίες. Από εκεί και περά είναι κακή στιγμή, είναι μια περίοδος που δεν πάνε καλά τα πράγματα. Όταν κάνεις μισό λάθος και το πληρώνεις, όταν χάνεις πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώνεις σε γκολ. Είναι μια κακή περίοδος για μας».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα: «Είναι 13 ματς ακόμη, έχει δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα και ασφαλώς και είμαστε σε μειονεκτική θέση στη δεδομένη στιγμή, με τέσσερις πόντους πίσω. Ωστόσο, παίζει και ο Απόλλων εκτός έδρας με την Πύδνα, παίζει με εμάς, έχει δύσκολα παιχνίδια, όπως δύσκολα ματς έχουμε και εμείς. Στο τέλος, τον Μάιο θα δούμε τι έχουμε κάνει.
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκες στα ντέρμπι με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία: «Έχω παίξει έξι παιχνίδια, και βλέπω ότι η ομάδα είναι βελτιωμένη, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, είναι δημιουργική, επιθετική, σήμερα παίξαμε με επτά φύσει επιθετικούς παίκτες. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησαν και ότι δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Μας λείπει το αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή και όχι η εμφάνιση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις