Δ. Σουάνης: Αντί για 4-0 υπέρ μας χάσαμε το παιχνίδι

Ο Δημήτρης Σουάνης παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Πύδνα. Στάθηκε στην ατυχία και στα διαιτητικά λάθη, για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κέρδισε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είχε λήξει 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σουάνη:

 

«Μιλήσατε για ντέρμπι, όμως εμένα το μόνο που μου θύμισε ντέρμπι στο σημερινό παιχνίδι ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων και το σκορ που ήταν μικρό, 0-1. Αντί να είναι 4-0 υπέρ μας, όπως το ίδιο σκορ θα έπρεπε να ήταν και την περασμένη Κυριακή στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη.
Αλλά κάποια διαιτητικά λάθη, τα οποία μας στοίχισαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, δεν μας έχουν χαρούμενος και δεν βρισκόμαστε είτε κοντά στην πρώτη θέση ή ακόμη και πρώτοι στη βαθμολογία.
Κάναμε πάρα πολλές φάσεις, ατυχήσαμε μπορώ να πω, γιατί όταν σταματάς στα δοκάρια, όταν η μπάλα είναι μέσα στην περιοχή και η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, γιατί λίγο την έχει ακουμπήσει ο αμυντικός ή ο τερματοφύλακας, γιατί είσαι ένα βήμα πιο μπροστά ή πιο πίσω, δεν μπορώ να πω ότι έχει να κάνει με τη ικανότητα.

Κοιτούσα στα μάτια τους συμπαίκτες μου και είχαμε όλοι πλήρη θέληση για το «τρίποντο». Όμως κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για μας. Είτε είναι η τύχη, οι διαιτητές, το σύμπαν όλο. Κι όλα συνετέλεσαν σήμερα για να μην πάρουμε τους τρεις πόντους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις