Τζήμας: «Επιστρέφουμε!»

Την πίστη του πως η ομάδα του είναι εντός στόχου εξέφρασε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Θεσπρωτό. Ο κ. Τζήμας τόνισε επίσης πως με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο της.

Η ανακοίνωση – δήλωση του κ. Τζήμα:

“Τα πάντα ανατρέπονται στην ζωή μας και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο!

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τζήμας, θέλησε να υπενθυμίσει κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του, αλλά και να απευθύνει άλλο ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας.

“Είχα πει ότι η άνοδος για την Νίκη δεν τελείωσε…

Πολλοί δεν με άκουσαν, άλλοι πάλι προσπάθησαν να λοιδορήσουν τα λόγια μου, λόγια που τώρα λένε αντίπαλοι προπονητές και παράγοντες.

Η ομάδα μας πέρασε πολλά κι εγώ προσωπικά, ακόμα περισσότερα, όμως η Νίκη είναι πολύ σκληρή για να τα παρατήσει κι εγώ έχω μάθει να παλεύω, να αγωνίζομαι και στο τέλος να κερδίζω.

Όποιος δεν θέλει, γιατί δεν υπάρχει το… δεν μπορώ, καλύτερα ας φύγει τώρα από την οικογένειά μας!

Δεν είναι ώρα για θριάμβους, εξ΄ άλλου ακόμα υπολειπόμαστε των αντιπάλων μας.

Είναι γεγονός όμως ότι είμαστε επίσης ακόμα ζωντανοί.

Ενωμένοι λοιπόν, θα παλέψουμε ως το τέλος για την δικαίωση.

Θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο μας, ότι και διοικητικά η ομάδα θα ενισχυθεί, αλλά και οι αρνητικές (στοχοποιημένες) “φωνές” μιας μόνιμης αμφισβήτησης, έχουν σιγήσει οριστικά!

Πάμε όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό των παικτών μας, της τεχνικής ηγεσίας, πάμε όλο μαζί να στείλουμε το μήνυμα σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!!!”.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Σάκης Τζήμας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις