Ξηροφώτος: «Σοβαροί κάθε αγωνιστική»

Στις μονομαχίες που κέρδισαν οι παίκτες του και στον έξυπνο τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου:

«Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, ήμασταν συγκεντρωμένοι, ξέραμε ότι ήταν ένα κρίσιμο ματς. Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι έχουμε τώρα δύο ματς εντός έδρας. Το ματς κύλησε καλά γιατί ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες, αγωνιστήκαμε με πάθος και έξυπνα. Από εκεί και πέρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι στην έδρα μας, να εκμεταλλευτούμε την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Αρχίζουμε να δουλεύουμε καλά και όπως έχουμε πει στο τέλος θα γίνει ταμείο. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και καλή συνέχεια στην ομάδα του Θεσπρωτού. Πιστεύω πως θα είναι στην πρώτη δεκάδα.

Έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 12 παιχνίδια, είμαστε και μέσα στο στόχο του Κυπέλλου. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί κάθε Κυριακή. Στο τέλος θα δείξει που θα έχουμε φτάσει.»