Στο “κόλπο” της ανόδου η Αγχίαλος

Από νίκη σε νίκη «πετά» η Αγχίαλος. Έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» στο παιχνίδι με τις Μικροθήβες, επικρατώντας με 0-2 εκτός έδρας και ελπίζει σε άνοδο. Στο 19′ ο Τσέλιος σέντραρε. Ο Καραγιώργος διεκδίκησε τη μπάλα με τον Αποστόλου κι αφού βρέθηκε σε θέση βολής δεν αστόχησε απέναντι στον Λανάι, κάνοντας με σουτ το 0-1.

Στο 70′ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τις Μικροθήβες, εξαιτίας της αποβολής του Αποστόλου, ο οποίος «πλήρωσε» το δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Τσακόγια με την 2η κίτρινη κάρτα. Το τελικό 0-2 έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Στεργίου να παίρνει το «ριμπάουντ» έπειτα από διπλή προσπάθεια του Καραγιώργου και να κερδίζει από κοντά τον γκολκίπερ των Μικροθηβών.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ. Λανάι, Αλ. Λανάι, Παπανίκος, Αρχοντάκης, Αποστόλου, Σκοτεινός, Ζιούλης, Ρομάριο, Διαμαντένιας, Νιφόρος (50′ Μαντάνης-53′ λ.τρ. Ι.Ε. Βέτσικας), Κεπεσίδης (70′ Σ. Αναγνώστου).
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου, Πιτσιάβας (59′ Ρούλης), Μακρόπουλος, Απ. Βέτσικας, Τσέλιος, Τσακόγιας, Τσάμης, Μαγγιώρος (71′ Σίμος), Καραγιώργος, Απριγιάν (60′ Στεργίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις