Φυσιολογική ήττα για Ο.Υ.Κ.Β. από Νηρέα με 10-7

Προσπάθησε ο Ο.Υ.Κ.Β., απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Νηρέας Γέρακα, για να ηττηθεί τελικά με 10-7 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο Νηρέας είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα, έχει στόχο την άνοδο και με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2, ο Ο.Υ.Κ.Β στα μέσα του δευτέρου οκταλέπτου προηγήθηκε με 4-3, για να δεχθεί στη συνέχεια τρία γκολ και τελειώσει το ημίχρονο με 6-4 υπέρ του Νηρέα.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά στο +5 στην τέταρτη περίοδο, όταν και προηγήθηκαν στο σκορ με 9-4, για μειώσει τελικά ο Ο.Υ.Κ.Β. στο τέλος σε 10-7.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης.
Οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 3-1, 1-2.
ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ. (Σπηλιόπουλος): Παπαδόγιαννης, Χατζηδάκης, Γρ. Παπαδόπουλος 2, Π. Παπαδόπουλος 1, Μαυρεδάκης 2, Νησανάκης, Τσακιράκης 4, Κυζιώρος, Θεοδωρακόπουλος 1, Γεωργακόπουλος, Τσιγώνιας, Πιερράκος, Μελιγκώνης, Τσαγκούρος, Γαϊτάνης.
Ο.Υ.Κ.Β. (Ζ. Μαρινάγης): Βόντζος, Παπαβασιλείου 1, Μάρκου, Χαλάς, Κολημήτρας, Χρ. Μαρινάγης 1, Δημητρίου 1, Κ. Καραΐσκος, Στεργίου 2, Βαφειάδης 1, Γιάγκος 1, Νάσιος, Τζιανής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις