Λ. Μπακάλης: Είχαμε υπομονή και διάρκεια

Ο Ρήγας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2017. Όπως είναι λογικό το γεγονός αυτό ικανοποίησε τον προπονητή του Λάκη Μπακάλη που επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ότι το γκολ ήλθε λόγω της ικανότητας των παικτών του στο ψηλό παιχνίδι.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Ερχόμασταν από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με μικρή συγκομιδή βαθμών. Φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι μας βάραινε το άγχος. Η πίεση για το αποτέλεσμα μας έκανε να μην έχουμε καθαρό μυαλό. Ωστόσο, διαθέταμε την απαιτούμενη υπομονή και διάρκεια. Οι παίκτες μου δεν είχαν τη φρεσκάδα, όπως σε άλλα παιχνίδια, αλλά έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο και την αγωνιστική μας φιλοσοφία.
Βρήκαμε μπροστά μας μία πολύ δυνατή και σφιχτή ομάδα που εσκεμμένα μας έδωσε χώρο και μας περίμενε. Μόνο με προσωπικές ενέργειες μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνά της. Εμείς αρκεστήκαμε σε κατοχή μπάλας χωρίς να δημιουργήσουμε τις μεγάλες φάσεις. Στο τέλος ήμασταν και εμείς τυχεροί, όπως οι αντίπαλοί μας σε άλλα παιχνίδια, και πετύχαμε το γκολ. Βέβαια, αυτό έχει να κάνει και με την ικανότητά μας στις «στημένες» φάσεις, αφού φέτος είμαστε δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εθνικό Φιλιππιάδας».
Σε ερώτηση για το αν ανησύχησε στο β’ μέρος όταν έβλεπε πως δεν ερχόταν το γκολ, απάντησε: «Όντως ανησύχησα γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να τα περιμένεις όλα. Η Φιλιππιάδα διαθέτει κάποιους γρήγορους παίκτες και θα μπορούσε να μας κάνει τη… ζημιά».
Όσο για το αν ήλθε και η ώρα για το πρώτο «διπλό» (την ερχόμενη Κυριακή ο Ρήγας παίζει στη Νεοκαισάρεια), είπε: «Μακάρι να τα καταφέρουμε».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις