Μουρούτης: «Ανώτερη η Νίκη και κέρδισε»

Στην ανωτερότητα της Νίκης αλλά και στην αδράνεια της ομάδας του στα γκολ που δέχθηκε, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μουρούτης στις δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Θεσπρωτού τόνισε πως είχε επισημάνει στους παίκτες του για τα καλά στημένα της βολιώτικης ομάδας κάτι που επιβεβαιώθηκε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μουρούτη:

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Δυστυχώς μετά από μια μεγάλη νίκη έρχεται πάντα η πίκρα και ήταν μεγάλη πίκρα σήμερα για εμάς. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά και γι’ αυτό ήρθε και η ήττα. Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός και χωρίς να θέλω να πω ότι οι δικοί μου παίκτες δεν προσπάθησαν φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Το έχω πει ξανά πως η βαθμολογία είναι ο καθρέφτης της κάθε ομάδας και μετά από μια κακή ήττα για εμάς πρέπει να μαζέψουμε τα σπασμένα και να φανούμε δυνατοί και να συνεχίσουμε. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είχαμε μιλήσει πριν το παιχνίδι για την ομάδα του Βόλου ότι είναι πάρα πολύ καλή στα στημένα. Σε μια αδράνεια της άμυνάς μας βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής μόνος του και έκανε το γκολ. Όχι πως αυτό έκρινε το παιχνίδι, γιατί ο καλύτερος κερδίζει. Εγώ δεν θέλω να παίζουμε καλή μπάλα θέλω η ομάδα να κερδίζει. Από εκεί και πέρα από μια αδράνεια φάγαμε αυτό το γκολ και δεν φανήκαμε δυνατοί στο υπόλοιπο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό. Συνεχίζουμε πρώτα ο θεός για το επόμενο παιχνίδι.

Οι στόχοι της ομάδας από την πρώτη μέρα, μέχρι σήμερα και μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα είναι η σωτηρία της ομάδας. Με τη Νίκη σήμερα ευελπιστούσαμε ότι θα είμαστε πολύ κοντά σε αυτό το στόχο. Δυστυχώς πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να μπορέσουμε να σώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την ομάδα. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου ήταν αδιάφοροι ή δεν το παλέψανε απλά βρέθηκαν σε μια κακή μέρα και χάσαμε αυτό το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια και πάλι στον αντίπαλο, ήταν ανώτερος και κέρδισε το παιχνίδι και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις