Π. Μποτσιβάλης: Δεν πρόκειται να λυγίσω

«Φωνάζει» ο Ολυμπιακός Βόλου για τη διαιτησία του αγώνα με την Πύδνα, καθώς σύμφωνα με τους διοικούντες, ο διαιτητής Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, δεν καταλόγισε τρία πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ σε δύο περιπτώσεις ο βοηθός διαιτητή «έκοψε» τις επιθέσεις των «ερυθρολεύκων» με ανύπαρκτα οφσάιντ.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑSTRA» και στην εκπομπή «Κυριακάτικη Αρένα» τόνισε: «Δεν θα σταθώ στην ατυχία, καθώς για να μπει το γκολ θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε στο μισό γήπεδο την Πύδνα και δεν σκοράραμε. Πέραν της διαιτησίας που έχουμε πολλά παράπονα.
Δεν βλέπω να γίνονται κινήσεις για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Θα αλλάξουμε και εμείς πολιτική και ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανέβει κατηγορία, είτε το θέλουν μερικοί, είτε όχι. Στέλνω μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν πρόκειται να λυγίσω. Στηρίζω το προπονητικό τιμ και την ομάδα και θα αντιδράσουμε, όπως πρέπει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις