Απάντησε δύο φορές ο Ολυμπιακός Β. στα γκολ της Αναγέννησης Καρδίτσας (2-2 τελικό)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Αναγέννηση. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, για να ισοφαρίσουν ισάριθμες. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού και πέτυχαν δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε καλύτερος, σε σχέση με.. …το προηγούμενο φιλικό με τον Αιγινιακό, όμως σ’ ένα ακόμη ματς προετοιμασίας δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1, με τέρματα που σημείωσαν ο Δημόπουλος για την Αναγέννηση στο 6′ και ο Γενγκά στο 23′ για τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Καρδίτσας σημείωσε στο 47′ το 2-1 με τον Κρανιώτη, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 82′ με δυνατό σουτ του Κατσίκη έξω από την περιοχή.

Δύο γκολ στο πρώτο μέρος

Ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Ολυμπιακού, παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-1-4-1, με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, τον Καρρά στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρόκα στο αριστερό. Οι Μελίσσης και Αρβανίτης ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ ο Ολίσε αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ. Οι Καπετάνος και Πόνσε ήταν οι δύο επιθετικοί μέσοι, ο Μπρέσκα αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα, ο Γενγκά στην αριστερή, με τον Νταγιάν να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιρσαηλινός έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό στο πρώτο μέρος, είχε ρυθμό, με την Αναγέννηση να μπαίνει δυνατά, να αιφνιδιάζει τον Ολυμπιακό και από μια στημένη φάση στο 6′ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Δημόπουλο. Ο Μπουσινάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημόπουλος με προβολή έγραψε το 1-0. Πριν το γκολ της Αναγέννησης, στο 5′, μετά από σέντρα του Μπουσινάκη ο Δημόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση με μονοκόμματο σουτ του Γιανίκ Γενγκά στο 23′ μετά από σέντρα του Καρρά από τα δεξιά.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες παρότι προσπάθησαν δεν είχαν να επιδείξουν κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ, με το ημίχρονο να λήγει 1-1.

Φοβερό γκολ ο Κατσίκης

Εννέα αλλαγές έκανε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Βαζάκας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς στην ενδεκάδα παρέμειναν μόνο οι Μελίσσης, Καπετάνος και Ρόκας. Ο τελευταίος πέρασε ως αμυντικός χαφ, με τον Κατσιαρό να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η διάταξη του Ολυμπιακού ήταν η ακόλουθη: Τερματοφύλακας ο Γεωργίου, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Γιαλούσης, Κωστούλας, Μελίσσης και Κατσιαρός. Ο Ρόκας αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, ο Καπετάνος συνέχισε να αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ, μέχρι το 52′ που αντικαταστάθηκε από τον Ντινόπουλο, με τον Κατσίκη να παίζει πίσω από τον προωθημένο Γκέσιο. Στη δεξιά πτέρυγα αγωνίστηκε ο Δεινόπαπας και στην αριστερή ο Ακόστα.

Με την είσοδο του Ντινόπουλου στο 52′ ο νεαρός επιθετικός πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκέσιο να παίζει πιο πίσω.

Πολύ γρήγορα, μόλις στο 47′, ο Κρανιώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Καπετάνο, προχώρησε και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου, γράφοντας το 2-1 για την Αναγέννηση.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, να βγει μπροστά με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, όμως οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού ήταν ημιτελείς, ενώ χάθηκαν και ορισμένες καλές ευκαιρίες για τους «ερυθρόλευκους» μέχρι να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 82′ από τον Κατσίκη.

Στο 49′ ο Κατσίκης εκτέλεσε φάουλ με τον Σιαράβα να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 67′ σουτ του Δεινόπαπα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο, για να φτάσουμε στο 82′ όπου ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2. Ο Κατσίκης με «κεραυνό» έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα. Ένα λεπτό αργότερα, στο 83′, ο Γκέσιος με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Ρόβας, Κουκούλης, Δημόπουλος (40′ λ.τ. Τζάνης), Μίχος, Καραχάλιος, Γήττας, Μπουντούρης, Μπουσινάκης, Χλωρός.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αναστασίου, Χατζηρίζος, Μπιτέλης, Κρανιώτης, Γεωργακοπουλος, Κόκκινος, Οικονόμου, Σλιούκας, Κοντός και Μυριώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σταυράκης (46′ Γεωργίου), Καρράς (46′ Γιαλούσης), Ρόκας (76′ Κεσίδης), Μελίσσης (73′ Μπόρας), Αρβανίτης (46′ Κωστούλας), Ολίσε (46′ Κατσιαρός), Καπετάνος (52′ Ντινόπουλος), Πόνσε (46′ Κατσίκης), Μπρέσκα (46′ Δεινόπαπας), Γενγκά (46′ Ακόστα), Νταγιάν (46′ Γκέσιος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις